Kontakt

Ma. – vrijd.: 08:00 - 17:00 uur

Telefoon: 00800 - 290 290 29

E-Mail: kundenservice@mh-online-gmbh.de

  • kosteneffectieve verzending

Über uns

Kisten, aluminium en onze firma: alles over ons

Geachte bezoekers en klanten van www.aluminium-kisten.nl, u hebt ons gevonden: dé specialisten voor kisten, aluminium transportkisten en opbergkisten. Tot ons assortiment behoren:

Achter www.aluminium-kisten.nl staat een modern team met vele jaren ervaring op het gebied van de productie van verschillende modellen kisten, aluminium transportkisten en aluminium kisten met en zonder deksel, die te gebruiken zijn als opbergkisten, opslagkisten, verpakkingssystemen en stapelbakken.

Onze aluminium kisten zijn goed én goedkoop!

Wij zien het als onze taak om de uitmuntende kwaliteit van de verwerking te combineren met onovertroffen materiaaleigenschappen én onze aluminium kisten tegen een ongekend voordelige prijs aan te bieden.

Doordat we ons bij de aluminium kisten met deksel gespecialiseerd hebben op de 5 belangrijkste volumegroottes

is een bijzonder rendabel productieproces mogelijk. De hieruit voortkomende efficiëntie en prijsvoordelen geven wij door aan u: door middel van zeer attractieve prijzen!
Onze klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van onze aluminium transport kisten, die vergelijkbaar is met de kwaliteit van de bekende merken. Onze kisten van aluminium bieden talrijke toepassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld

  • transporteren
  • ordenen
  • sorteren
  • bewaren
  • archiveren (van aktes)

Belt u ons op bij vragen of suggesties over onze kisten. Wij geven u graag informatie en advies: 00800-290 290 29 (gratis)


Met hartelijke groeten,
uw team van www.aluminium-kisten.nl

Laatst bekeken