Kontakt

Ma. – vrijd.: 08:00 - 17:00 uur

Telefoon: 00800 - 290 290 29

E-Mail: kundenservice@mh-online-gmbh.de

  • kosteneffectieve verzending

Over-ons

Exploitant van deze website, en dus ook verantwoordelijk voor de inhoud en contractpartner voor alle bestellingen, is:

MH-Online GmbH
In der Lohe 39
40668 Meerbusch
Duitsland

Telefoon: +49 (0)1805 646654
(Ma. - vr.: 08:00 - 20:00 uur; za.: 08:00 - 14:00 uur)
E-mail: mail@aluminium-kisten.nl
Internet: www.aluminium-kisten.nl

Bankgegevens:
MH-Online GmbH
ING Bank N.V.
Rekening: 6016494
IBAN: NL35INGB0006016494
Swift/BIC: INGBNL2A

De exploitant is als aanbieder van de inhoud voor de "eigen inhoud", die hij op www.aluminium-kisten.nl ter gebruik aanbiedt, overeenkomstig de algemene wetgeving verantwoordelijk. Er dient onderscheid te worden gemaakt tussen de eigen inhoud en verwijzingen ("links") naar de door andere aanbieders aangeboden inhoud.

Met het oordeel van 12-05-1999 312 O 85/98 - "Haftung für Links" (aansprakelijkheid voor links) heeft de arrondissementsrechtbank Hamburg beslist, dat men door het aanbrengen van links de inhoud van de gelinkte site eventueel mee te verantwoorden heeft. Dit kan – aldus de rechtbank - alleen worden verhinderd door zich uitdrukkelijk van deze inhoud te distantiëren:

Hiermee distantieert zich de exploitant uitdrukkelijk van de inhoud van alle verlinkte pagina’s en verklaart dat deze inhoud niet van hemzelf is. Deze verklaring geldt voor alle op de homepage www.aluminium-kisten.nl en subpagina’s vermelde links.

Wij accepteren geen vermaning zonder contact vooraf!

Wanneer inhoud en/of weergave van deze pagina’s in strijd zijn de rechten van derden of een wettelijke bepaling, verzoeken we om een betreffend bericht zonder juridische kostennota. Wij garanderen dat de terecht bekritiseerde passages onmiddellijk worden verwijderd, zonder dat van uw zijde het inschakelen van rechtsbijstand nodig is. Kosten die ontstaan terwijl er echter door u niet vooraf contact met ons is opgenomen, zullen wij in de gehele omvang afwijzen en eventueel een tegeneis indienen vanwege schending van de hiervoor genoemde bepalingen.

Lokalisering Nederlands & SEO

Übersetzung Niederländisch
Yolanda Bakker
yolanda@uebersetzung-niederlaendisch.de

 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Laatst bekeken