Aluminium disselbak/aluminium disselkistOnze grootste XXL-kist met 130 liter inhoud op uw dissel?

Bent u op zoek naar een aluminium disselbak of aluminium disselkist? Deze grootste kist uit ons assortiment - met 130 liter inhoud - wordt door onze klanten regelmatig gebruikt als aluminium disselbak op de dissel van hun caravan, vouwcaravan of aanhanger. Wij kunnen helaas geen montagemateriaal leveren om deze kist als aluminium disselbak te gebruiken, maar een beetje handige doe-het-zelver kan de aluminium kist zelf met een plaat en sjorband op de dissel monteren.

Bij gebruik als aluminium disselkist kunt u de kist met slotmoeren op een op maat gemaakte plaat permanent op de dissel bevestigen of een frame maken dat precies om de aluminium disselbak heen past. Bij onze zeer voordelige prijzen kunt u zelfs een plaat of frame op maat laten maken en desondanks goedkoper uit zijn!

Cilindersloten voor aluminium disselbak

 

Het is aan te bevelen om bij het gebruik als aluminium disselbak ook onze set cilindersloten aan te schaffen, zodat u de aluminium disselkist met uw spullen onderweg probleemloos kunt afsluiten.

Heeft u bij ons een aluminium kist gekocht en als disselbak op uw aanhanger, boottrailer, caravan of vouwcaravan gemonteerd? Stuur ons dan een foto op per email met een berichtje erbij. Wij zijn benieuwd naar het gebruik van de kisten door onze klanten en publiceren de foto en uw bericht graag op deze website om het aan andere klanten te laten zien.


Met vriendelijke groeten,
het team van aluminium-kisten.nl