Metalen kisten van aluminium zonder deksel


- net zo stevig als de kisten met deksel?


Onze aluminium kisten zonder deksel zijn geen metalen kisten waarbij iets ontbreekt. Ze hebben geen deksel, maar een open metalen kist heeft een aantal specifieke voordelen. Deze aluminium kisten zijn speciaal ontworpen zonder deksel voor gebruik in speciale situaties.

1) aluminium kisten met extra sterk frame voor meer stabiliteit:


Het frame van de open aluminium kisten zonder deksel zijn dubbel versterkt en daardoor uitstekend geschikt als metalen kist voor het transporteren van zware inhoud. (vergelijkbaar met de bouwwijze van auto's, waar cabrio-modellen een sterkere carrosserie hebben als normale auto's). Zou men van een cabrio zeggen, dat het een slechtere auto is omdat het een auto zonder dak is? Natuurlijk niet. Hij is speciaal zo gemaakt.
De aluminium kisten zonder deksel zijn van duidelijk sterker materiaal gemaakt en zeer geschikt voor zwaar gebruik.

2) de alu kisten zijn goed stapelbaar


De bodem en de bovenrand zijn zodanig gemaakt, dat deze aluminium kisten als een soort modulesysteem in elkaar passen en u ze uitstekend op elkaar kunt stapelen. Deze open kisten van aluminium zijn dus net zo goed te stapelen, als de kisten met deksel.

3) inhoud kan boven de aluminium kist uitsteken


In tegenstelling tot de aluminium kisten met deksel kan de inhoud van deze metalen kisten zonder deksel ook gewoon boven de rand uitsteken, zonder dat de deksel dan in 45 graden hoek open staat. Dit is heel handig een aangenaam, vooral bij het inladen van verschillende grote spullen in een auto.

4) kisten met ergonomische handgrepen:


De handgrepen zijn ergonomisch vormgegeven, zodat deze kisten heel comfortabel te dragen zijn en u geen blaren krijgt of uw vingers pijn doen van het dragen.

5) open metalen kist met zichtbare inhoud:


De aluminium kisten mét deksel worden vaak voor opslag gebruikt. Bijvoorbeeld voor ordners die niet meer dagelijks worden gebruikt en in de kelder stofvrij en spatwaterdicht worden opgeslagen.
De open aluminium kisten worden vaak als transportkist gebruikt, waarin bijv. dossiers, gereedschap of monsters voor klanten van A naar B worden getransporteerd en waarbij de inhoud van de metalen kisten zichtbaar moet blijven.